Известие

Collapse
No announcement yet.

След 3 години ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колега valentino няма как да дойда до Варна скоро ,ако може направи снимки ,дайте да я приклучим тая тема за алтернатора с едни снимки малко подробности и схеми с размери и данни да кажат тези ,които са го направили,мисля че не е лоша идея.
    Благодаря
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• И на мене маи ще ми е полезна

Comment

• Колеги паднах от 4ерешата.
        Диагнозата за непаленето на бензин май ще се окаже дебитомер.
        Такова са от де да го търся ,някой ако може да помогне да се обажда тука.
        Благодаря .
        Last edited by staiger; d.m.y г., 13:11.
        Звукът може да бъде
        описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Преди време търси дебитомер за моята и говорих с колегата YAVOR4O,та той имаше един. Човека,който взе алфата дойде с неговата 33-ка,пак 1.7 16в и каза,че дебитомера ставал от Вектра.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
            Колеги паднах от 4ерешата.
            Диагнозата за непаленето на бензин май ще се окаже дебитомер.
            Такова са от де да го търся ,някой ако може да помогне да се обажда тука.
            Благодаря .

какъв е мотроника ?

Comment

• Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщение
              какъв е мотроника ?
              Не е мотроник. Джетроник е при корегата staiger. При 33 се слага след 93-та година на 1.7 8V Мотроник МП 3.1 ,а 1.7 16V е с Мотроник МЛ 4.1
              Старите 1.7 8V са с Джетроник. По-късно мотроника, който го замества е с Мап сензор вместо дебитомер, най-надеждният инжекцион на Бош е това.
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 20:41.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                Не е мотроник. Джетроник е при корегата staiger. При 33 се слага след 93-та година на 1.7 8V Мотроник МП 3.1 ,а 1.7 16V е с Мотроник МЛ 4.1
                Старите 1.7 8V са с Джетроник. По-късно мотроника, който го замества е с Мап сензор вместо дебитомер, най-надеждният инжекцион на Бош е това.
                джетроник е старо доста за там нз , на мотроник 4.1 мисля знаете, че от по ранните омеги и вектри преди 90г стават , джетроник е и кадет вижте за съвместимост

Comment

• колеги номера на дебитомера или по точно върxу кутията отгоре пише 4е е
                  БОШ 0280000602
                  някои има ли такова нещо ,има взаимозамяняемост казаха ми че ги правели с 0280218019 дебитомер и ако да как става ,неможах да намеря инфо много.
                  благодаря.
                  Last edited by staiger; d.m.y г., 22:49.
                  Звукът може да бъде

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    Боби, и в друга тема беше писал, че има леко преправяне от 145 на 33, но не разбрах точно какво. Ако може подробно да напишеш как се извършва трансплантацията
                    Мойта 33-ка дето я взе пердаха беше направена така ако не си забелязал!!!!!!
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• благодаря колега за инфото ,ако може дай линк че нещо не намирам тая тема
                      Звукът може да бъде

Comment

колеги номера на дебитомера или по точно върxу кутията отгоре пише 4е е
                        БОШ 0280000602
                        някои има ли такова нещо ,има взаимозамяняемост казаха ми че ги правели с 0280218019 дебитомер и ако да как става ,неможах да намеря инфо много.
                        благодаря.
                        Истината, колеги е, че единствено 1.4 има добър инжекцион!
                        Това ми дава основание, да ръгна от 145/6 подобен, но имама малка подробност. За 1.7 инжекциона е пълна скръб, като софтуер или по-точно са отрязали джингълбелите му!
                        Добре би било, да е тоя инжекцион, но с параметри на старите , бошови недоразумения!
                        Те тука се пънете, компютърни келешчета!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ми хубаво тогава давайте да слагаме карбуратори ,ама кат няма
                          Звукът може да бъде

Comment

• аз мога да ти намеря ама колко пари "нинам"

Comment

• ами като разбереш ще кажеш колега
                              Благодаря
                              Звукът може да бъде

Comment

ми хубаво тогава давайте да слагаме карбуратори ,ама кат няма
                                Заповядай, слагал съм карбуратори още преди 10 години
                                Имам и за продан всичко необходимо
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X